Kategóriagyőzelmével a bajnokság abszolút értékelésének harmadik fokára kapaszkodott fel a Molnár Ferenc-Szecsődi Norbert duó, akik igazából nem is harmadikak, mert Szebényi Dávidékkal egyetemben 24 pontot gyűjtöttek össze a bajnokság idei két futamán. Norbi küldött nekünk egy veszprémi beszámolót.

Szecsődi Norbert: Mit ne mondjak, elég mókásan kezdődött számunkra a pályák felírása, mivel ugyan mi teljes életnagyságban ott voltunk a szakaszokon, írtunk is, de fejben és lélekben egészen máshol jártunk. Ebből adódtak is problémák gazdagon, de ezekkel már csak a versenyen szembesültünk. Az első gyorsasági szakasz cél előjelző táblájának annyira megörültünk, hogy onnét már csak elgurultunk a cél tábláig, majd a történtektől megijedve, majdnem a beíróig nyomtuk. A többiről túl sokat én nem írok, mert azok az események számunkra is megnehezítették és izgalmassá tették a versenyt. Mindenesetre javaslom, hogy nézzétek és hallgassátok meg Feri bácsi élménybeszámolóit a Rallye2.hu-n a versenyen készült gyorsriportok között, sok érdekességet mesélt el a verseny hevében a pilótám. A gyorsasági szakaszok nekünk tetszettek, bár a második körre eléggé leromlott a minőségük. Bár megnyertük a kategóriát, aminek örülünk, de nem ilyen áron akartuk a dobogó felső fokára állni. Igaz, máshogy nem ment volna, mivel Baksai Laci egy remek pilóta, akit nem könnyű elkapni ezért elmondhatjuk, hogy ”köszönjük” Baksai Laci, de bízunk benne, hogy Aradon nagyobb csatát vívhatunk majd. Reméljük a következő versenyen sokkal többen indulunk és érünk célba.

Köszönjük a támogatást: Mepet Kft, Rellüm Kft, Arató 2001 Bt., Vertikor-Alpin Kft, R-Optimum Kft, Molnár Autógáz Kft, QSCert-Hungary Kft, MGM rendszertanúsító Kft

 

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!