Csaknem egy év kihagyás után tér vissza a rallye pályákra Ranga László, aki ezúttal egy tesztmotorral felvértezett, félig R4-es Mitsubishi Lancer Evo IX-el rója majd a mecseki pályákat. A visszatérésre, és a szeptemberi IRC-futamra történő felkészüléshez keresve sem találhatott volna jobb helyet a Rallye2 M csoportjánál.
Igazából nekünk a lehető legjobbkor jött ez a remek lehetőség, hogy elindulhatunk itt a „kis Mecsek Rallye-n”. A célunk, hogy teszteljünk egy nagyot az  előttünk álló IRC futamra, és azt hiszem, hogy ennél jobb lehetőség erre már nem lesz a rajtig szerintünk. Persze azt sem szabad elfelejteni, hogy lassan egy éve ültem utoljára az autóban és egy kicsit le kell koptatni a rozsdát magamról, vissza kell zökkenni a megszokott kerékvágásba. Az autón is történt változás a legutóbb ismert állapothoz képest. Ezt úgy tudnám legpontosabban megfogalmazni, hogy egy félig R4-es autóval indulunk a 44. Mecsek Rallye-n. Ez azt jelenti, hogy a könnyítések benne vannak az autóban, viszont a futómű szett még hiányzik belőle. Jelenleg egy teszt motor van az autó beszerelve, mert az új motort az IRC-re tartogatják Topp Zoliék, ami nem is baj, hisz szükség lesz oda minden tartalékra, mivel elég nagy nevek fognak indulni a szeptemberi viadalon! 🙂
Tehát egy jó nagy teszt, a főpróba lesz nekünk ez a verseny, az időkkel nem foglalkozunk, de az autó beállításaival annál inkább és persze mindent megteszünk a navigátorommal, Benkő Andrással, azért, hogy hamar vissza tudjunk szokni a tempóhoz.
Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!