erdei zoltan veszprem rally 1Erdei Zolival beszélgettünk a Veszprém Rallye előtt.

– Szia Zoli

-Szia(sztok)
-Nagyon eltüntetek? Ja és először is Apud jól van?
-Igen jól van 🙂 Mi nem tűntünk el csak otthon fontosabb dolgok adottak sajnos.
-Miskolcon is csak komálósként találkoztunk sajnos, most Veszprémbe milyen szerepkőrbe láthatunk?
-Veszprémben versenyzői szerepkörben fogunk megjelenni Ákossal. Már tegnap megnéztük a youtube-on a pályákat, …hát nem sok kunkor van benne, szinte csak lobogós hosszú-hosszú egyenesek.
-Nem tetszenek?
-Azt nem mondanám, inkább csak az nem tetszik, hogy a vasárnapi három pályából kettő teljesen elzárt a nézők elől. Ezt azért nehezményezem, mert ez a sport a közönségnek szól, szerintem. De biztos megvan annak is az oka, hogy miért van lezárva… De legyünk pozitívak, örülünk, hogy van verseny, és hogy mehetünk, és szépen lassan, de egyre jobb lesz a Magyar rali sport! (Remélem)
-Hogy készültök, esetleg valami különleges plusz dolog?
-Igazából mindig ugyan úgy készülünk, és még is máshogy 🙂 Most például, hogy körülbelül féléve nem ültünk versenyautóba, ezért elmentünk tesztelni egy kicsit, illetve egy egész vasárnapot mentünk folyamatosan. Az autón szinte minden új, értem itt az alatt, hogy a motortól kezdve minden-minden új, még a kormánykerék is, ja és a dizájn is, ezért kellett vele menni mindenféleképpen, hogy ami szét akar esni, az most essen. Ja és, hogy én is hogy bírom a meleget, de folyamatos edzés remélem meghozza az eredményét fizikálisan is. Én ilyenkor a legnagyobb kánikulába szöszmösz melegítőben edzek, Ákos meg szaunába felolvas, szóval maximálisan komolyan vesszük 🙂
 erdei zoltan veszprem rally 2.
-Kibírta az autó?
-Persze 🙂 csak a leömlőt repesztettem meg, meg az első futóművet állítottam el 🙂
-Akkor a rajtnál találkozunk! 🙂
-Ha nem jön szembe semmi, akkor mindenképp! 😉
Köszönjük Szelvedos.hu Autós-Teszt kft.
Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!