erdei zoltánPedig a második szakaszon már jóval többet elvállalt Zoli, mint a nyitó gyorson…

Rallye2.hu: Zoooltán hol vagy, Zoltán hol vagy, merre csavarogsz?

Erdei Zoltán: Az a helyzet, hogy a második gyorsasági szakasznak nagyjából a közepén megállt a motorunk, úgyhogy ott maradtunk a 2-es gyors felénél.

Rallye2.hu: Tudjátok már, hogy mi lehet a baj?

Erdei Zoltán: Még nem tudjuk, valamilyen gyújtás probléma lehet, mert össze-vissza durrogott. Benzin van benne, szikra is van rendesen, csak valószínűleg nem a jó időben. Vagy az osztófej alatt egy kis fogaskerék adta meg magát, de az ugye Zsiguli betegség. A második szakaszon pedig már bátrabban is autóztunk mint az elsőn, szerintem sokkal jobbak voltunk, mint a bemutatkozó szakaszon.

Rallye2.hu: A durrogás miatt nem gondoltál arra, hogy WRC lett a Ladából?

Erdei Zoltán: Hát nem igazán… 🙂 Nem ez volt az első tippünk. De nem is igazán akarunk WRC-re váltani, nem sok értelmét látjuk, hiszen azzal is csak kb. 100 méterrel jutott tovább tőlünk Szíjj Zsolti, aztán ott behempergett a fák közé, amit nagyon sajnálunk. Tehát a WRC sem jó autó. J

Rallye2.hu: Hogyan tovább? Most mentésre vártok vagy már kint vagytok a gyorsról?

Erdei Zoltán: Bejött a Rescue, ki tudtak vinni minket is, Szíjj Zsoltiék WRC-je után vonatba kötöttük a Ladánkat és így kiértünk a szakaszról. Most várjuk a szervizcsapatot, jönnek értünk trailerrel, aztán csobbanunk egyet a Balatonban.

Rallye2.hu: Akkor a WRC csak jobb, mint a Lada, elvégre is azzal húztak ki titeket. 🙂 Akkor nincs más hátra, mint, hogy kellemes kényszerpihenőt kívánjak, és várunk benneteket a következő versenyre!

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!