Rallye2.hu
logo
…csak a Rallye2 -ről szól!

Épül Kuncz Dezsőék új versenyautója

Örömmel fogadtuk a JG-2 Racing Team pilótájának, Kuncz Dezsőnek az E-mailjét: néhány fotóval lepett meg minket, amelyeken új versenyautójának “megszületése” látható. Mint a mellékelt ábrák mutatják, lesz még a gépen munka bőven mire a versenypályákon száguldhat, de Dezső elmondása szerint jól haladnak a munkálatokkal. Amint az itthon elvégezhető teendőkkel elkészültek, trailerre rakják az autót és körülbelül 1-2 hét múlva Olaszországban esik majd át az erősítő kúrán, amiről várhatóan újabb fotókkal számolunk majd be a Rallye2.hu-n. Tisztelt versenyzők és Csapatok! Tessék követni Dezsőék példáját és bemutatni, hogy mivel készültök Ti 2011-re! A Rallye2.hu készen áll az újdonságaitok bemutatására is.

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!

3 hozzászólás to “Épül Kuncz Dezsőék új versenyautója”

 • R József szerint:

  Eléggé puritán a belső! 🙂 De a fényezés az nem semmi! 🙂 Úgy látom nagyon fel kell kötni a nadrágunkat, ha versenyben akarunk maradni a dobogós helyekért. Jó kis idény lesz a 2011-es!!!!!!!

 • jt szerint:

  Nana! Vizsgáljuk csak meg!
  szerintem az a takaróponyva hátul nem homológ!
  🙂
  jt

 • R József szerint:

  Még nem, de lehet, hogy jövőre már az lesz! 🙂 Bár ha jobban belegondolok remélem az lesz, mert a mi autónból még csak ez a darab van meg: 🙁

 • Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük