Sajna a fiaink tervei megrekedtek az első gyors végén, így a hő áhított finom pezsgő ott maradt Veszprémben. Vagyis inkább más vitte haza… Medvecz Péterné Ági számolt be a Rallye2.hu-nak a Medvecz Péter-Herédi László páros rövidke Mikulás Rallye-járól.

A váltónkat már csak csütörtökön szerelhettük meg, de jó lett, és egy gyors futómű beállítás után pénteken már lehetett is „cuccolni” fölfelé az autót a trailerre. Az összekészülés sajnos nem sikerült 100%-osan, mert az átvételeken kiderült, hogy nem vittek a fiúk biztosítást, de ezt az akadályt is leküzdöttük, át lett küldve, így kisebb problémákkal ugyan, de végül is megkapták a rajtengedélyt. A pályabejáráson csak jeget és havat láttak, ebből kifolyólag nagyüzemben ment az agyalás, hogy is legyen a versenyen, mert nem Svéd rallye-ra készültek. A lehetőségek tárháza a következőképen alakult: vagy murva, vagy téli gumi. Ez volt a kérdés. Választottak. Télit. Ez se jött be. Aki így logikázott, az örült, hogy a pályán tudott maradni. Végig ment a csúszka-muszka, nagyon nehéz volt a Mitsubishit a pályán tartani. Végül az első gyorsasági szakasz célja előtt két kanyarral úgy megcsúsztak, hogy felült az autó az út menti hókupacon és onnan már nem tudtak kiszabadulni. Petiék mindent megtettek, de csak 40 perc alatt sikerült kikecmeregniük a pályáról. A beíróban elvették a menetlevelüket, mert addigra már a második gyorsaságit is teljesítették a kategória társak, így szomorúan, szinte élmények nélkül haza is jöttek.

Gratulálunk mindenkinek, aki végig tudott szöges gumi nélkül botorkálni a verseny összes szakaszán! Nálunk azonban nem lóg az orra senkinek, mert előttünk áll a Szilveszter Rallye, újabb kihívásokkal! Már nagyon várjuk, de ott már a megszokott páros, Peti és Ági ül majd az autóban és remélhetőleg több versenykilométerrel illetve sikerrel a tarsolyában búcsúztathatja majd az óévet.

Köszönet szerviz csapatunknak, Molnár Zsoltinak, Kakuszi Sanyinak. Herédi Lacinak, a Lambda System Kft.-nek és az RPM Racing Kft.-nek, mert nélkülük nem is versenyezhetnénk.

Ezen kívül külön köszönet annak a bátor quad-os kollégának, aki segített kimenteni az autót a hó rabságából!

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!