Államalapításunk ünnepét követő napon a Rallye2 magyar bajnokai is lehetnek akár a Juhász Racing versenyzői, Bereczki Norbert és Kozma László. Az már biztos hogy az N csoport és az N/2 géposztály bajnokai lettek a fiúk, de úgy lenne szép az ünnep ha az abszolút bajnoki címet is sikerülne megszerezni. Pillanatnyilag 1 pont választja el őket ettől a fantasztikus eredménytől. A Borsod Rallye-n csakis a tisztes helytállás a célba érkezés és minimális pont begyűjtése lesz a cél. Az egész évben rendkívül sikeresen versenyző páros titka a pontos itinerírás a jó felkészülés és a jól felkészített autó volt. A csapat Honda Civicje eladósorba kerül és megpróbálnak a jövőre koncentrálni és megtervezni a 2011-et. Remélhetőleg sokan be fogják látni, hogy érdemes a Rallye2-ben versenyezni, hiszen ez egy igazi családias légkörben zajló bajnokság, ahol jó pályákon és profi szervezés keretén belül lehet versenyezni.

Várunk mindenkit a 2011-es esztendőben is a Rallye2 csapatába.

Bereczki Norbi: „ Kizárólag a célbaérkezés lesz a fontos ezen a versenyen ahol remélhetőleg sikerül megszerezni azt az 1-2 pontocskát, ami ahhoz szükséges, hogy a legnagyobb kupát kapjuk az év végén. Rendkívül nagy önmérsékletet kell tanusítsak a hét végén, ugyanis bármilyen apró hiba is végzetes lehet. Bízunk a jól felkészített autóban és reméljük, hogy jó lesz a vége.

Támogatóink: Kemad Kft, Gran-Export Kft, Service –pro.hu, Zsoltina 98 Bt, Therma-top Kft, Mega-Safe Credit Kft,  www.sosmoso.hu ,Frankie -Car autószervíz, Kolona Bt, www.gumiker.hu ,Juhász Racing Kft.

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!