Rallye2.hu
logo
…csak a Rallye2 -ről szól!

Madari Imre: Egy álmunkért el kell engednünk egy másikat

A 7-es és az 5-ös géposztályban volt nyitott a bajnoki cím sorsa az Eger Rallye előtt, a Rallye2 Bajnokságban, de Madari Imréék mégsem lesznek ott az idény utolsó versenyén, így Gyöngyösi Marcellék ölébe hullott váratlanul az 5-ös kategória bajnoki trófeája. A távolmaradásukról Madari Imrét kérdeztük.

A hétvégi Eger Rallye-n még várna rátok egy bajnoki csata az 5-ös géposztály első helyéért, de nem látom a neveteket a nevezési listán.

Gyöngyösi Marciék ellenében kellene ledolgoznunk 9 pontnyi hátrányt ahhoz, hogy szombaton a géposztályunk bajnokának mondhassuk magunkat. Mi azonban mindezt a Budapest Rallye-n szerettük volna megtenni, hatalmas erőbedobással készültünk a hazai versenyünkre, pláne miután Komlón kiestünk. Új gumikat, vásároltunk, alkatrészeket gyártattunk az autónkhoz, sokat dolgoztunk a Renault Clio-nkon a szeptemberi rajt előtt, de mint tudjuk hiába, mert a verseny elmaradt. Az autóval lenne tehát az Eger Rallye-ra a legkevesebb gondunk, mert felkészítve áll a garázsban, csak trélerre kellene állnunk vele és már mehetnénk is Egerbe. De én az elmúlt három hónapban olyan dolgokba kezdtem bele, amik miatt nem állhatunk rajthoz az Eger Rallye-n, emiatt véget ért az évünk. Egy álmunkat, a bajnoki címet el kell most engednünk egy másikért. Köszönjük szépen az egész évet a szponzorainknak, a csapatunknak, a családunknak és mindenkinek, aki segítette a versenyzésünket, a Gyöngyösi Marcell-Kollár Károly párosnak pedig, – akik jó barátaink – szívből gratulálunk a sikerükhöz, a győzelmükhöz. Mi a jövő évre gyúrunk majd nagyon.

A Szilveszter és/vagy Mikulás Rallye-n láthatunk e titeket?

Ezeken a versenyeken sem fogunk indulni. A 2017-es évnek óriási vehemenciával indultunk neki, nem titkoltuk, hogy a géposztályunk bajnoki címére hajtottunk, ezért is rossz most harc nélkül lemondani róla.

Az esély még mindig adott…

Igen. Ám már, mint mondtam elengedtük ezt a dolgot. De nem szomorkodunk, mert egy vegyesen sikerült, kudarcokkal, kiesésekkel és szép sikerekkel, győzelmekkel tarkított tanulságos évet tudhatunk magunk mögött, és a megszerzett tapasztalatokat a későbbiekben garantáltan hasznosítani tudjuk majd. Ezekből az élményekből táplálkozva és erőt merítve igyekszünk minél hamarabb és lehetőleg stabilan felépíteni a 2018-as versenyévadunkat. Konkrétumot még csak annyit tudunk egyelőre mondani, hogy az autónk nem fog változni, a többi pedig egyelőre képlékeny. Mindenkinek sok sikert kívánunk az évadzáró egri versenyre!

Rallye2.hu – Salánki Gábor

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük