Rallye2.hu
logo
…csak a Rallye2 -ről szól!

Kuncz Dezső: Veszprémben újra támadunk

Két gyors kiesés után nagyon készült Kuncz Dezső, hogy Székesfehérváron végre autózik egy nagyot, de az élet közbeszólt, így sajnos nem tud ott lenni a hétvégi Székesfehérvár Rallye-n. Hogy miért? Arról a korábbi abszolút bajnokkal beszélgettünk.

Az Iseum Rallye után azt mondtad, hogy a Székesfehérvár Rallye-n is ott lesztek. Ám mégsem szerepel a nevetek a nevezési listán. Mi történt?

Semmi különleges, csak amit mondtam korábban. Állásajánlatot kaptam Németországból, és úgy alakult, hogy a hétvégén el kell utaznom ebben az ügyben. Most fogjuk megtárgyalni a részleteket, és ez a megbeszélés rendkívül fontos a számomra, ezért nem indulunk el a Székesfehérvár Rallye-n. Pedig szerettünk volna. A vetélytársainknak és a Rallye2 Bajnokság mezőnyének minden jót kívánunk a hétvégére! Érezzétek jól magatokat és érjetek célba! De Veszprémben mi is újra támadunk. Reméljük egy kicsit több sikerrel, mint az év eddigi versenyein.

A salgótarjáni és a szombathelyi fiaskótokat ki tudtad már heverni? Mindkétszer az első gyorsaságin estetek ki, csak szuperrallyeval értetek célba.

Annyira nem zavartatom már az ilyesmin magamat. Begurultunk a szervizbe, összerakták a fiúk a kocsit, – köszönjük nekik – aztán pedig jókedvűen folytattuk a versenyt. A versenytávból sem sokat vesztettünk. Ez volt számunkra a lényeg.

Legutóbb 2015-ben autóztál Veszprémben, nagyot küzdöttetek a régi Hondáddal…

Igen. És Nagy Tomival, mert akkor ő olvasta nekem az itinert. Kaptunk egy elég „szép” defektet, küzdelmes verseny volt. Ezúttal Bencs Gabival megyek majd a Balaton parti murván. Annak ellenére, hogy óriási kihívást jelentenek embernek, gépnek egyaránt, én szeretem a veszprémi pályákat. Jó lenne, ha mezőnyben, versenyben, technikai gondoktól, hibáktól mentesen érhetnénk célba. Semmi másra nem vágyunk a Veszprém Rallye-val kapcsolatban.

Rallye2.hu – Salánki Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.