Rallye2.hu
logo
…csak a Rallye2 -ről szól!

Kisubi: Én mondtam, hogy nincs szükség új fékekre

Fejleszteni csak nagyon keveset tudott, de mégis sokat dolgozott télen, a Ladáján a Kisubi-Uborka páros. Az Ifj. Németh István és édesapja, Németh István alkotta duó izgatottan várja a hétvégi hazai versenyét, ahol örülnének, ha folytathatnák a több éves tradíciót és újra javíthatnának egy helyezést, előző évi eredményükhöz képest a verseny végén. Kisubival beszélgettünk.


Rallye2.hu: Orbán Norbinál járt a motorotok, szorgalmasan készülődtetek az évre, amikor utoljára beszéltünk. Minden rendben lesz a Miskolc Rallye rajtjára?

Kisubi: Igen, már csak egyedül a központi tűzoltókészüléket kell rögzíteni, illetve a fúvókákat kell még kicserélnünk az új benzinhez és minden rendben lesz, jöhet a rajt. A többi munkát már elvégeztük. Remélem, hogy lesz módunk egy kicsit tesztelni, átmozgatni magunkat a futam előtt, de sok reményt nem fűzök hozzá, hogy sikerül ezt kivitelezni. Minden esetre kétségtelenül hasznos lenne.

Rallye2.hu: Hazai versenyre készültök, ismerősek lesznek biztosan a pályák. Mennyire szereted őket?

Kisubi: Lyukóbányát egy csöppet sem kedvelem. A Kánó-Imola-Ragályt viszont igen, amatőr versenyeken mindig is jól szerepeltünk ott. Mályinka pedig mindent visz. Tök mindegy melyik irányból kell teljesíteni, le, fel, jobbra, balra, az így is, úgy is szenzációs. Édesapám, talán éppen Mályinka miatt fejlesztett új fékeket a Ladánkra. Pedig mondtam neki, hogy nem kell. 🙂

Rallye2.hu: Valamiért ő mégis szükségét érezte… 🙂 Mik a tervek a Miskolc Rallye-ra?

Kisubi: Éves szinten egyelőre az első két forduló a biztos. Miskolcon eddig minden évben előrébb tudtunk lépni egy helyezést, ám az idei évre alaposan megerősödött mezőnyben erre vajmi kevés eshetőséget látok. De ha leesne az eső, ki tudja még lehet, hogy a szerencsénket is meghozná. A legfontosabb a jó hangulat és a célba érkezés. A többit pedig majd hétvégén meglátjuk.

Rallye2.hu – Salánki Gábor

One Response to “Kisubi: Én mondtam, hogy nincs szükség új fékekre”

  • MA. Lak. David szerint:

    A mai napig kedvenc versenyzőm! Nem csak jó versenyző de mellé nagyon szerelő éy ember! Kívánom neki a lehető legjobb helyet a ranglistán!

  • Vélemény, hozzászólás?

    Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük