salgo-rallye-2016-rallye2-2016-rallye2-salanki-gabor_0908Szecsődi Andrással beszélgettem a Salgó Rally után, aki Adamcsek Pista bácsi navigálásával vágott neki az összesen 8 gyorsasági szakaszból álló R2 és Historic futamnak. (Speed Rally Team sajtóanyag)

– Szia András! Hogy sikerült a hétvégi Salgó 2016 futam? Milyen eredménnyel sikerült zárnotok?
Szia! Ha az eredményt nézzük akkor rosszul, ha a tanulás részét akkor jól. Az első gyors után műszaki hiba miatt kiálltunk és a második körtől kezdve szuperrallyztunk.

– Milyen volt az összhang Pista bácsival az autóban?
Ó, az nagyon jó. Jól navigál Pista bácsi nagy rutinja van a jobb oldalon.

– És a hangulat? Mi a véleményed a szervezésről?
A hangulat az is tökéletes volt. A szervezés is szuper volt, bár a prológ szerintem túl volt bonyolítva, de ettől függetlenül élveztük.

– Hogy tetszett a C2? Hol és mikor várható folytatás?
A kocsi egy apró hibát leszámítva tökéletesen üzemelt. Nagyon jó kis kocsi, de sokat kell vele menni és tanulni, hogy gyorsan lehessen menni vele.
A folytatás nagyon képlékeny anyagi okokból kifolyólag, de dolgozunk az ügyön.

Nagyon szeretném megköszönni a családomnak, hogy végig mellettem álltak, Pista bácsinak a bizalmat és segítséget, illetve a szponzoroknak az eddigi támogatást.

Reklámpartnerek: Varrivál Kft, Susánszky és Társa VHI , Pet – Pack Kft, Index autósiskola, Golf Kft, Fémtiszta Kft, Floor-Tech Kft, This – Point Kft, Rodex Kft, Decran, Szolnok-Tej ker. ház, Jász -Papír Kft,

Varga István
Speed Rally Team – Media

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!