Rallye2.hu
logo
…csak a Rallye2 -ről szól!

Archive for the ‘HÍREK’ Category

Nincs meglepetés: Tim Gabiék állnak az élen, az Eger Rallye után

péntek, április 12th, 2019

Megjelent a Rallye2 Bajnokság aktuális állása. A teljes lista ITT tekinthető meg.

A kupák állása ITT található.

Tovább…

Foczkó Ákos: Egy defekttől eltekintve minden rendben volt

hétfő, április 8th, 2019

Foczkó Ákos és Kiss Balázs, azaz Vadmagyar számára rosszul indult az Eger Rallye, egy defekt miatt gyakorlatilag az egész versenyük kútba esett, pedig a részeredmények alapján ott lehettek volna nemcsak a P12-es géposztály, hanem az abszolút értékelés elejében is. Ha nem is túl vidáman és első ránézésre nem a legjobb eredménnyel, de célba értek Ákosék, ám az elszenvedett fiaskóért Miskolcon mindenképpen revansot akarnak venni a borsodi legények. Foczkó Ákos beszélgettünk az Eger Rallye-ról.

Tovább…

Zsebe Gábor: Szuha megtréfált, de mégis nyertünk

szerda, április 3rd, 2019

Zsebe Gábor és Péter Pál első alkalommal ült össze egy autóba, éles bevetésen és a tapasztalt pilóta találkozása, a sokat látott navigátorral meg is hozta a gyümölcsét, hiszen a Rallye2 Bajnokság legnépesebb és egyben legkeményebb géposztályában kategória győztesként zárták az év első futamát, Egerben. A sikeres Eger Rallye-ról Zsebe Gábor számolt be nekünk.

Tovább…

Egy szerencsétlen mozdulat döntött a Egerben

kedd, április 2nd, 2019

Tim Gábor és Timár Tamás sikerével zárult a Rallye2 Bajnokság évadnyitó Eger Rallye-ja pedig az utolsó gyorsasági szakasz rajtja előtt még az opeles duó sem gondolta volna, hogy végül ők állhatnak fel a dobogó legfelső fokára. A jó szereplésük mellett, pályafutásuk második abszolút Rallye2-es győzelmét annak is köszönhetik a JG-2 Racing Team versenyzői, hogy az utolsó szakaszon, a mindaddig tökéletesen vezető Papp Arnie hibázott és ezzel váratlanul átadta nekik, a győzelem kapuját nyitó kulcsot. A Rallye2 Bajnokság nem okozott csalódást Egerben, ahogy számítani lehetett rá, jócskán megerősödött a mezőny, nagyon izgalmas csatákkal indult a Rallye2-ben, a 2019-es szezon.

Tovább…

Tim Gábor: Nem hullott az ölünkbe a győzelem

hétfő, április 1st, 2019

Tim Gábor és Timár Tamás feje fölött majdnem az egész Eger Rallye ideje alatt ott lebegett Damoklész kardja, hiszen az Opel Adam R2-jük motorja bármelyik pillanatban bedobhatta volna a törölközőt. Ám Gabiék, ha a fura hangokra nem is éppen fittyet hányva, de az autót okosan beosztva, a kategóriában négy szakaszt nyerve eljutottak a Dobó térre, ahol nem csak a géposztályukban, hanem az abszolút értékelésben is a legnagyobb kupákat vehették át az évadnyitó verseny végén. Tim Gáborral beszélgettünk pályafutásuk második abszolút Rallye2-es futamgyőzelméről.

Tovább…

Tim Gabiék győztek Egerben

vasárnap, március 31st, 2019

Tim Gabi és Timár Tomi győzelmével ért véget a szezonnyitó Eger Rallye. Az összetett második helyen Neukirchner András és Pardi Kata végzett, míg a bronzérem Lendvai Istvánhoz, Pistikéhez és Madár Tiborhoz került. Ironman, azaz Tőzsér Áron és Győri Kristóf lett a negyedik, az ötödik pozícióban pedig Zsebe Gábor és Péter Pál ért célba. Gratulálunk mind a 34 célba érkezett Rallye2-es párosnak!

Tovább…

Kemény lesz a Rallye2, mint a kád széle

kedd, március 26th, 2019

Kőkemény mezőnyről, 10-15 bajnokesélyes párosról, és sok új indulóról keringtek a pletykák, egész télen, a Rallye2 Bajnokság „back stage-ében”, és az Eger Rallye előnevezési listáját elnézve kijelenthetjük, hogy nem véletlenül zörgött a haraszt. Az elmúlt évek egyik legnépesebb mezőnye gyűlik össze a hétvégén Egerben, ahol a rengeteg Ladát és BMW-t felvonultató P csoport mellett bemutatkozik a Kia kupa mezőnye és megkezdik utolsó évüket a Rallye2-ben, az R2-es versenyautók. Kétségtelenül 2019-ben is izgalmas évad vár a Rallye2 Bajnokság versenyzőire és szurkolóira egyaránt.

Tovább…

Tim Gábor 2019-ben is a Rallye2-ben Opellel versenyez

csütörtök, március 21st, 2019

Tim Gabi és Timár Tomi nagyon sokat tanult 2018-ban, a Rallye2-ben, a tapasztalatokat pedig idén mindenképpen kamatoztatni szeretnék.

Tovább…

Kia Picanto Rallye Cup alapkiírása

csütörtök, március 21st, 2019


Ezen a linken elérhető a Kia Picanto Rallye Cup alapkiírása.

Tovább…

Foczkó Ákos: Reálisak az elképzeléseink

csütörtök, február 28th, 2019

Remek ajánlólevéllel, két bajnoki címmel a tarsolyában és sok-sok szurkolóval a háta mögött tér vissza hamarosan a Rallye2-be Foczkó Ákos és Vadmagyar, azaz Kiss Balázs, akiket a „szakma” a 2019-es bajnokság egyik titkos favoritjaként tart számon, a P12-es géposztályban, valamint a Rallye2 Bajnokság abszolút értékelésében egyaránt. Utána jártunk, hogy a Lada VFTS-t hajtó páros pilótája is így gondolkodik e? Foczkó Ákossal beszélgettünk.

Tovább…