Rallye2.hu
logo
…csak a Rallye2 -ről szól!

Archive for the ‘HÍREK’ Category

Első az egészség…

szerda, március 18th, 2020

 

Hogy minél hamarabb mehessünk rallye-ra és egyéb autóversenyre, most arra kérünk mindenkit, hogy otthonról, a Youtube-on, DVD-zve, vagy valamilyen online csapatban, játékban, csapasson a gyorsaságikon!

Tovább…

Hivatalos: Elmarad az Eger Rallye

szerda, március 11th, 2020

KÖZLEMÉNY!

Eger város Polgármestere a mai napon úgy határozott, hogy az évadnyitó Eger Rally 2020-as rendezvényt a márciusi dátumon lemondja. Természetesen szeretnénk a versenyt pótolni, ezért az augusztus 28-30, vagy a szeptember 4-6 dátum valamelyikén tudjuk megtartani.

Köszönjük a megértést!

Tovább…

Veszélyben az Eger Rallye

szerda, március 11th, 2020

A Rally Szakági Bizottság a mai napon, a Kormány által kihirdetett vészhelyzettel összefüggésben megkezdte az egyeztetést az illetékes szervekkel, hatóságokkal, valamint az összes érintettel.

Kérjük Mindenki türelmét és együttműködését!

Forrás: MNASZ Rally Szakági Bizottság/Facebook

Tovább…

RSB határozatok 2020.03.04

csütörtök, március 5th, 2020

A határozatok ITT megtekinthetők.

Tovább…

Maratoni napon tanultak a navigátorok

péntek, február 28th, 2020

2020-ban nyolcadik alkalommal rendezték meg a Kanyik Motorsport segítségével a Co-Driver Rally School-t, ahol a jobb1-ben már sokat bizonyított, jelenleg elsősorban anyaként praktizáló többszörös Európa bajnok, illetve CEZ és Mitropa bajnok Nyirfás Julcsi mellett Csökő Zoltán és Kerekes József is a katedrára lépett, hogy tudásával segítse a jelen és a jövő navigátorait. Nyirfás Julcsi foglalta össze a február 15-i rendezvény részleteit.

Tovább…

Rengeteg a teendő ami kifizetődni látszik

csütörtök, február 27th, 2020

Elkezdődött a kemény munka, érkeznek a jó hírek, alakul a háromszoros bajnok Csomós Miklós- Nagy Attila páros éve. Csapatvezetőjükkel, Szabó Krisztiánnal beszélgettünk.

Tovább…

Lendvai István: A fejünkben is rendet rakunk 2020-ban

szerda, február 19th, 2020

Lendvai Pisti és Madár Tibi Egerben, Miskolcon, és Veszprémben bronzérmet szerzett az összetett értékelésben, de a székesfehérvári negyedik helyük is kétségtelenül kellett ahhoz, hogy év végén dobogóra állhassanak életük első Rallye2-es szezonjában. A cél a bajnoki cím volt, de a végül foghíjasra sikerült debütálásuk mégis eredményesen alakult, és Pisti most elárulta, hogy a komoly változásokat hozó 2020-as szezonban újra rárajtolnak a Rally2 legnagyobb serlegeire. Lendvai Istvánnal beszélgettünk.   


Tovább…

Idén sem maradhat el a navigátorsuli

szombat, január 25th, 2020

2020-ban már nyolcadik alkalommal hívják az iskolapadba Nyirfás Julcsiék a kezdő és a gyakorlott navigátorokat, hogy tanuljanak, vagy, felfrissíthessék a tudásukat. Ehhez idén már nem csak a háttérből nyújt segítséget a Kanyik Motorsport csapata, és Ifj. Kanyik Antal. A 8. Co-Driver Rallye School-ról beszélgettünk Antival.  

Tovább…

Megjelent a 2020-as versenynaptár tervezete

csütörtök, január 23rd, 2020

Rallye szakági közlemény 2020.01.22. A versenynaptár tervezete ITT megtekinthető.

Tovább…

RVSZ 2020 és biztosítási információk

péntek, január 17th, 2020
Tovább…