Rallye2.hu
logo
…csak a Rallye2 -ről szól!

Archive for the ‘HÍREK’ Category

RSB tájékoztató – Mikulás Rallye

vasárnap, szeptember 24th, 2017

A 2017. évi Mikulás Rallye-t december 9-10-én rendezik. Az RSB közleménye ITT olvasható.

Tovább…

RSB tájékoztató – A 2018-as versenynaptárral kapcsolatban

péntek, szeptember 22nd, 2017

A tájékoztató ITT megtekinthető.

Tovább…

RSB tájékoztató 2017.0911. – 2018-ban nem lesz kizárólagos üzemanyag beszállítói szerződés

hétfő, szeptember 11th, 2017

Az RSB tájékoztatója ITT megtekinthető.

Tovább…

RSB határozatok 2017.09.04.

hétfő, szeptember 4th, 2017

Az RSB közlemény teljes terjedelmében  ITT megtekinthető.

Tovább…

Szomorúak vagyunk, de vannak terveink

péntek, szeptember 1st, 2017

Bronzéremért szeretett volna küzdeni Ifj. Kanyik Anti és Nyirfás Juli a Budapest Rallye-n, de helyette ők is a váratlan szabadságukat töltik a hétvégén. Az alábbi linken Anti mondja el nekünk, hogy miként érinti őket a verseny elhalasztása és mik a további terveik.

 

Tovább…

Versenyzői gyűlést tartanak a rallye versenyzők

szerda, augusztus 30th, 2017

Nyílt levél a rally „megmentéséért”

Tisztelt versenyzők, csapatvezetők és rallyt kedvelők!

A sajnálatos Budapest Rally kapcsán kialakult helyzet miatt rendkívüli versenyzői gyűlést tartunk. Úgy gondoljuk, hogy szükség van egy versenyzői értekezletre, ami végre rólunk szól, és ami már régóta nem volt. Szeretnénk tisztán látni a kialakult helyzetet és erre a megbeszélésre meghívunk mindenkit, aki autósport szerető, versenyző, szerelő, komálós.
Mindenképpen szeretnénk, hogy jelen legyen, az MNASZ elnöke, főtitkára illetve elnökségi tagjai, az RSB vezetője és tagjai, a Sporttanács tagjai és annak vezetője. Továbbá meghívjuk a megbeszélésre a rendezők részéről Adamovics Márkot, Markó Tibort, Nagy Csabát, Lakatos Róbertet, Füredi Andrást, Jelen Istvánt, Bognár Gábort és Fodor Krisztiánt.

A megbeszélés 2017. szeptember 7-én kerül megrendezésre 17.30-tól a Hotel BARA konferencia termében. Cím: 1118. Budapest, Hegyalja út 34-36. . Érkezés: 17.00 órától.

Budapest, 2017.08.29.

Sportági üdvözlettel:
…akik még hisznek a rallyban…
Baksai László, Hadik András, Herczig Norbert, Turán Frigyes, Kazár Miklós, Ranga Péter és sokan Mások

Jöjjön el Mindenki, mert a jövőnk a tét!

(Forrás: Baksai László)

Szabó Krisztián: Ettől sokkal többre vágyunk

péntek, augusztus 18th, 2017

Mindössze 400 méter. Ebből 200, csak gáz nélkül, gurulva. Ennyi volt Forgács Laci és Bartók Erik számára a Baranya Kupa, mert az első szakasz rajtja után azonnal feladta a harcot a BMW-jük motorja. Nem úgy a srácok, akik úgy döntöttek, ha törik, ha szakad, akkor is ott lesznek a Budapest Rallye-n, mert nagyon kijár már nekik egy jó verseny, az idei évben. A Forgács László-Bartók Erik páros nyúlfarknyi Baranya Kupájáról, a csapat mindenesével, Laci korábbi navigátorával, Szabó Krisztiánnal beszélgettünk. Tovább…

Székesfehérvár a királyok, Veszprém a királynék, Komló a bajnokok városa

kedd, augusztus 8th, 2017

Ifj. Fogarasi Attila és Papp Tamás győzelmével ért véget a Baranya Kupa, de nem csak ők örülhettek nagyon a célban, hanem Csomós Miklós és Nagy Attila is, mert a Citroen C2R2 Max-os páros az ezüstérem mellett, a Rallye2 Bajnokság abszolút bajnoki címét valamint a 6-os géposztály idei elsőségét is begyűjtötte. Az 5-ös és a 7-es kategórián kívül mindenütt bajnokot avattak a Rallye2-esek Komlón, miközben több komoly esés is borzolta a kedélyeket. Tovább…

Lesz e happy finis Mixiéknek, a Baranya Kupán?

csütörtök, augusztus 3rd, 2017

Hétvégén, nem csak a futamgyőzelemet, hanem akár a Rallye2 Bajnokság abszolút bajnoki címét is megszerezheti a Csomós Miklós-Nagy Attila páros Komlón és környékén. Ám ha elhagyja őket a szerencse, a másfélszeres szorzónak köszönhetően, a 20 pontos előnyükből, akár 22 pontos hátrány is lehet a futam végére, ami igencsak nehéz helyzetbe hozná a Citroen C2R2 Max-al versenyző párost a Budapest Rallye előtt. A tét tehát nem kicsi, a gázpedál állásán túl a taktikának is óriási szerepe lesz ezúttal a mecseki pályákon. Tovább…

Ezért (is) lehetetlen, hogy Neukirchner András vezetett

vasárnap, július 16th, 2017

A veszprémi szervizparkban fölreppent pletykák szerint a pályákon nem Kuncz Dezső, hanem Neukirchner Andris vezette a 214-es rajtszámú Hondát. Nem tudjuk, hogyan, de akik ezt kitalálták, biztosan jobban tudják. 🙂 Az első gyorsasági szakaszon, Kislődön, abszolút második időt ért el a Kuncz-Bencs páros. Miközben Neukirchner Bandiék (pirossal bekeretezve) a pálya mentén “uszítják” Kunczékat. Reméljük, ez a felvétel meggyőzi a kételkedőket. Nagyításért kattints a képre!

Tovább…