Rallye2.hu
logo
…csak a Rallye2 -ről szól!

Archive for the ‘HÍREK’ Category

Váratlan fordulat

szerda, június 12th, 2019

Több olyan meglepetést is hozott a Rallye2 Bajnokság székesfehérvári futama, amire senki sem számított, de akadt köztük olyan is, amit már év eleje óta vártunk. Az utóbbiak közé sorolnánk Neukirchner András és Pardi Kata abszolút győzelmét, de a megmérettetés legváratlanabb eseménye az mindenképpen Zagyva Lajos második szakaszon elszenvedett borulása volt.


Tovább…

A Neukirchner András – Pardi Kata páros diadalmaskodott Székesfehérváron

vasárnap, június 9th, 2019

Neukirchner András és Pardi Kata győzelmével zárult a hétvégi Székesfehérvár Rallye. Az ezüstérmet Zsebe Gábor és Zákányi János szerezte meg, míg a bronzérem Trencsényi Vincéhez és Pannuska Dávidhoz került. Számításaink szerint a bajnokságot továbbra is Lendvai Istvánék vezetik, ők ezúttal az abszolút negyedikek lettek, Tim Gáborékat előzték meg. Minden célba érkezőnek gratulálunk!

Tovább…

Ki lesz a Rallye2 pünkösdi királya a királyok városában?

kedd, június 4th, 2019

Meglepetéssel ért véget április végén a Miskolc Rallye, ahol Géringer Zoltánék arattak váratlanul abszolút győzelmet, a Rallye2-ben. Székesfehérváron az lesz a kérdés, hogy a Rallye2 Bajnokság jelenlegi legjobbjai mit tudnak kezdeni a helyi menővel, Zagyva Lajossal, aki mostanában szinte csak Székesfehérváron, és környékén áll rajthoz, így a sok éves tapasztalatának, remek helyismeretének, valamint villámgyors Citroenjének köszönhetően 2017 és 2018 között, zsinórban két abszolút győzelmet is aratott a királyok városában. Vajon sikerül idén valakinek megtörni Zagyváék hegemóniáját?

Tovább…

Meghívó a Baranya Kupára

kedd, május 28th, 2019

A rendezők meghívóját és terveit a címre kattintva olvashatjátok.

Tovább…

Lendvai Istvánék állnak az élen a Miskolc Rallye után

kedd, május 7th, 2019

Megérkezett a Rallye2 Bajnokság hivatalos állása, a Miskolc Rallye után.

A Rallye2 Bajnokság állása

A kupák állása

Tovább…

Bencs Zoltán: Kalandosan nyertünk Miskolcon

kedd, április 30th, 2019

Bencs Zoli és Bencs Gabi önmagát is meglepte a Miskolc Rallye-n, mert szokásuktól eltérően olyan sokat csúszkáltak és repkedtek keresztbe Hondájukkal, a bükki gyorsaságikon, hogy azt ők maguk sem akarták elhinni. Két szakaszt megnyertek az 5-ös géposztályban, és amikor Neukirchner Andrásék kiestek, ők lőtávolban voltak, rögvest átvették a vezetést, amit egészen a célig meg is őriztek. Ezzel a bajnokságban is maguk mögé utasították a Neukirchner-Pardi kettőst. Az izgalmas hazai futamukról Bencs Zoltán számolt be nekünk.

Tovább…

Kommentár nélkül – A ZTV videója a Miskolc Rallye-ról

kedd, április 30th, 2019
Tovább…

Vén kecske is megnyalja a sót

kedd, április 30th, 2019

Géringer Zoltán és Andráskó István győzelmével zárult a Rallye2 Bajnokság, miskolci fordulója, április végén, ahol nem volt egyetlen nyugodt pillanat sem, mert az eső és a sár non-stop izgalom és veszélyforrást jelentett mindenki számára. A győztesek már a verseny előtt imádkoztak az esőért, ami a rendelésre megérkezett, Zolikáék ennek is köszönhetik azt, hogy elég sokat sikerült lefaragniuk az új építésű R2-esekkel és az igencsak bika Ladákkal szemben az ezerkilencszáz rettentő régen „megszületett” Hondájuk erőhátrányából. A célban persze bevallották, hogy eső ide, sár meg oda, ilyen kimagasló eredményre még ők maguk sem számítottak a miskolci megmérettetésen.

Tovább…

Miskolc Rallye 2019 – Fotók a prológról

vasárnap, április 28th, 2019
Tovább…

Első futamgyőzelmüket aratták Géringer Zolikáék

szombat, április 27th, 2019

Géringer Zoltán és Andráskó István sikerével zárult a Rallye2 Bajnokság idei második futama, a Miskolc Rallye. Az ezüstérem Trencsényi Vincéékhez került, a bronzérem – Egerhez hasonlóan – Lendvai Istváné és Madár Tiboré lett. A negyedik Tőzsér Áron, és új navigátora Haász Eszter lett, az ötödik helyért járó kupákat Csikó Péter és Madarász Szabolcs vitte haza.

Tovább…