Rallye2.hu
logo
…csak a Rallye2 -ről szól!

Archive for the ‘HÍREK’ Category

Elkészült a 2020-as versenynaptár tervezete

szombat, november 30th, 2019

A 2020-ra bejelentett versenyek listája, és a tervezett versenynaptár ITT megtekinthető. A szombathelyi Iseum Rallye kikerült a programból, a helyére Zalaegerszeg léphet, de sem a 20 év után visszatérő zalai versenynek, sem a Baranya Kupának nincs eddig fix időpontja.

Tovább…

Géringer Zoltán: Nem volt szerencsénk, mégis örülünk

péntek, október 18th, 2019

Géringer Zolikának és Andráskó Pistinek egész évben sokszor volt mákja, de a Mecsek Rallye-n pont nem, vagyis mégis, hiszen a legnagyobb ellenfeleik annak ellenére sem tudták kiénekelni a sajtot a szájukból, hogy Zolikáék sok időt elvesztettek a pécsváradi szakaszon. A Mecsek Rallye-n elért, nem különösebben fényes eredmény így nem is érdekli a srácokat, ellenben annak nagyon örülnek, hogy sikerült megszerezniük a 2019-es évben, a P12-es géposztályban a bajnoki titulust. Géringer Zoltánnal beszélgettünk.

Tovább…

Tudtuk, hogy nehéz lesz…

hétfő, október 14th, 2019

Nem csalódott a Rallye2 Bajnokság mezőnye sem a Mecsek Rallye-n, ahol mindenki előre készült az extrém körülményekre, amik a csütörtöki esőzéssel menetrendszerűen meg is érkeztek. A legnagyobb problémát azonban nem a saras út jelentette, – bár az is okozott elég meglepetést – hanem egy alattomos betontömb, Pécsváradon, ami csaknem a mezőny felének hazavágta az évzáró futamát. Várnai Dávid és Szabó Tamás viszont minden létező nehézségen felülkerekedve szerezte meg pályafutása első Rallye2-es abszolút futamgyőzelmét Pécsen.

Tovább…

Bezár a bazár

szerda, október 9th, 2019

A legfontosabb kérdés már Salgótarjánban eldőlt a Rallye2 Bajnokságban, Trencsényi Vince és Pannuska Dávid megszerezte az idei esztendő abszolút bajnoki címét, de a dobogós helyekért és a kategóriák elsőségéért még óriási csaták várhatók a Mecsek Rallye-n, amiket a sötét, valamint a Trefort pusztán és Pécsváradon várható extrém körülmények alaposan összekuszálhatnak.

Tovább…

Trencsényiék a bajnokok

kedd, augusztus 27th, 2019

Kényelmes pozícióból, 25 pont előnnyel várta Trencsényi Vince és Pannuska Dávid a Rallye2 Bajnokság utolsó előtti, salgótarjáni erőpróbáján a startjelet. Ennek ellenére nem taktikáztak, a győzelemre törekedtek, amit egy egész napos, Tim Gáborékkal vívott ádáz csata után meg is szereztek a futam céljában. A nógrádi megmérettetés elsősorban a két bajnokaspiráns közt kialakult adok-kapokról szólt, de természetesen ezen kívül is sok izgalmas eseményt láthattak a pályák mentén a szurkolók.

Tovább…

Dicsőséget, és keserves küzdelmet is hozhat a Salgó Rallye

szombat, augusztus 24th, 2019

Akár bajnokavatót is tarthatnak a Rallye2 Bajnokság abszolút értékelésében, a Salgó Rallye céljában, hiszen, ha Trencsényi Vincééknek sikerül a jelenlegi 25 pontos előnyüket egy jelentősebb mennyiségű pontadaggal megfejelniük, akkor nem csak a futam végi ünneplés okán durranhatnak majd a pezsgőspalackok Salgótarján főterén, vasárnap este. Tim Gáborék és Lendvai Istvánék éppen ezt az eshetőséget akarják megakadályozni, ezért ígérik, hogy a Nógrádban 110%-on fognak pörögni, azért, hogy a Mecsek Rallye-ra is életben tartsák a bajnoki reményeiket. De a sorsuk már nem csak a saját kezükben van…

Tovább…

Ez már célegyenes

szerda, augusztus 21st, 2019


A hétvégén rendezik az Ózd-Salgó Rallye-t, ami a 2019-es Rallye2 Bajnokság és a Kia Platinum Rallye Cup utolsó előtti versenye is egyben. Rónavölgyi Endre és Mészáros Érdi Niki a Kia kupa második helyét célozta be. Endre beszélt a terveikről a rajt előtt.

Tovább…

Fábián Dániel: Sokat szenvedtünk Komlón

péntek, augusztus 9th, 2019

Fábián Dani és Radványi Józsi nagyon megküzdött az autójával a Baranya Kupa minden egyes méteren, de annak ellenére, hogy a versenyzéssel nem sokat tudtak foglalkozni mégiscsak sikerült kupát és pontokat gyűjteniük a mecseki pályákon. A fiúk programja elég sűrű mostanában, hiszen hamarosan Csehországba utaznak, a Barum Rallye-ra, ahol mókázni szeretnének, majd utána pár nap alatt kell ráncba szedniük a Ladájukat ahhoz, hogy a Salgó Rallye-n folytathassák a csatájukat két fronton is a bajnoki címért. Fábián Dániellel beszélgettünk.

Tovább…

Dupláztak és élre álltak Trencsényiék Komlón

hétfő, július 29th, 2019

A Rallye2 Bajnokság első négy fordulójában négy különböző győztest avattak, ami után jött az ötödik menet, a Baranya Kupa, ahol az volt az egyik legfőbb kérdés, hogy sikerül e valakinek az eddigi elsők közül duplázni, vagy egy ötödik páros viheti haza Komlóról a legnagyobb trófeákat. Izgalmas végjátékkal, de a veszprémi győztes, Trencsényi Vince szerezte meg az abszolút elsőséget, beugrós navigátorával, Verba Gáborral. Nézzük, hogy mik történtek a Baranya Kupán!

Tovább…

Baranya Kupa 2019 – Fotók az első szakaszról, Vasasról

péntek, július 26th, 2019
Tovább…