Rallye2.hu
logo
…csak a Rallye2 -ről szól!

Archive for the ‘HÍREK’ Category

Fábián Dániel: Sokat szenvedtünk Komlón

péntek, augusztus 9th, 2019

Fábián Dani és Radványi Józsi nagyon megküzdött az autójával a Baranya Kupa minden egyes méteren, de annak ellenére, hogy a versenyzéssel nem sokat tudtak foglalkozni mégiscsak sikerült kupát és pontokat gyűjteniük a mecseki pályákon. A fiúk programja elég sűrű mostanában, hiszen hamarosan Csehországba utaznak, a Barum Rallye-ra, ahol mókázni szeretnének, majd utána pár nap alatt kell ráncba szedniük a Ladájukat ahhoz, hogy a Salgó Rallye-n folytathassák a csatájukat két fronton is a bajnoki címért. Fábián Dániellel beszélgettünk.

Tovább…

Dupláztak és élre álltak Trencsényiék Komlón

hétfő, július 29th, 2019

A Rallye2 Bajnokság első négy fordulójában négy különböző győztest avattak, ami után jött az ötödik menet, a Baranya Kupa, ahol az volt az egyik legfőbb kérdés, hogy sikerül e valakinek az eddigi elsők közül duplázni, vagy egy ötödik páros viheti haza Komlóról a legnagyobb trófeákat. Izgalmas végjátékkal, de a veszprémi győztes, Trencsényi Vince szerezte meg az abszolút elsőséget, beugrós navigátorával, Verba Gáborral. Nézzük, hogy mik történtek a Baranya Kupán!

Tovább…

Baranya Kupa 2019 – Fotók az első szakaszról, Vasasról

péntek, július 26th, 2019
Tovább…

Istovics Gergő: Nem adjuk olcsón a bőrünket

szerda, július 24th, 2019

A Baranya Kupa utóbbi két évének legsikeresebb párosa egyértelműen a Kovács Antal-Istovics Gergő duó volt, 2017-ben és 2018-ban is ők vitték haza a komlói futam legnagyobb trófeáit, az M csoportban. Istovics Gergő mesélte el az idei terveiket.

Tovább…

Húzd meg, nyújtsd meg, komlói módra

kedd, július 23rd, 2019

Gyorsan eltelt az a szűk három hét pihenő, amit a versenynaptár engedélyezett a Rallye2 Bajnokság résztvevőinek, a Veszprém Rallye-t követően, így a murva után máris az aszfalté a főszerep, a Mecsekben és Komló városában.

Tovább…

Baksai László: Tudott újat adni a Veszprém Rallye

kedd, július 9th, 2019

Baksai Laci ismét bebizonyította, hogy otthonosan érzi magát a veszprémi murván, mert Erdei Zolival tökéletesen teljesítettek minden gyorsasági szakaszt, amiknek a végén nem csak önmagukat, hanem nagyon sok rallye rajongót is megleptek a szenzációs eredményeikkel. A páros természetesen boldog volt a célban, mert a kézzel fogható kupák mellé úgy érzik, hogy sikerült némi fejlődést is felmutatniuk, amit szeretnének Komlón újabb kupákra és pontokra beváltani. Baksai Lászlóval beszélgettünk.

Tovább…

Nagy siker és még nagyobb esés Veszprémben

hétfő, július 8th, 2019

Trencsényi Vince és Pannuska Dávid pályafutásának első abszolút Rallye2-es győzelmével ért véget idén a Veszprém Rallye, de a sikerüket csöppet sem kisebbítve azt kell mondanunk, hogy sajnos nem a nyíregyházi duó csodálatos teljesítményétől – minden megrendezett gyorsaságit megnyertek – marad örökre emlékezetes a 2019-es Balaton parti futam, hanem Neukirchner András és Pardi Kata irgalmatlan bukásától, amire nagyon nehéz szavakat találni.

Tovább…

Negatív rekord még nem tartogatott soha ekkora izgalmat

hétfő, július 1st, 2019

A 2019-es év eddigi legszerényebb nevezési listáját böngészhetjük a Veszprém Rallye rajtja előtt, ugyanis mindössze 24 Rallye2-es versenyzőpáros jelezte részvételi szándékát, az év egyetlen murvás bajnoki futamán. Ez a létszám az utóbbi 15 év negatív rekordja is egyben. A szerencse, ezekben az ínséges időkben az, hogy az idén teljesen néptelen 7-es géposztály, illetve a P11-es, mostanság Kia kategórián kívül minden kategóriába érkezett elegendő nevezés ahhoz, hogy a futam végén értékelni tudják az elrajtoló versenyzőket, így aki ott lesz Veszprémben, az biztosan nem fog sétakocsikázni, hanem kiélezett csatákat vív majd a könnyű prédának tűnő pontokért és kupákért.

Tovább…

Berta László: Kupák nélkül is boldogok voltunk

szombat, június 29th, 2019

A Berta László-Fuchs Gábor páros nagyon élvezte a Székesfehérvár Rallye-t, és Laci annak ellenére is az eddigi kedvenc versenyének nevezte az idei évben, hogy nem sikerült a célban túl fényes eredményt felmutatniuk. A következő versenyük, ha minden jól alakul, akkor a Baranya Kupa lesz, bár erősen rezeg a léc, mert Gabiéknál éppen a komlói futam napjaiban várható a gyermekáldás, így nem csak a fiúkon múlik, hogy részt tudnak e venni, a július végi, mecseki megmérettetésen. Berta Lászlóval beszélgettünk.

Tovább…

Fábián Dániel: Nem a mi versenyünk volt a Székesfehérvár Rallye

szombat, június 29th, 2019

Fábián Dani és Radványi Józsi számára eddig mindig szép meglepetéseket és eredményeket tartogatott, a Székesfehérvár Rallye, de most megmutatta nekik a másik arcát is, bár Dani elárulta, hogy sem a Ladájuk, sem ők nem voltak a toppon, a június eleji versenyhétvégén. A hiányosságokra szeretnének megoldást találni a Baranya Kupáig, ami előtt biztos, hogy el fogják felejteni a fehérvári futam minden búját, baját mert kikapcsolódásként ellátogatnak a LadaRacing All Star gálájára. Fábián Dániellel beszélgettünk.

Tovább…